terug

07-07-2019

Even voorstellen: nieuwe collega Jeremy Rutjens

Per 1 augustus 2019 wordt ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie fysio/manueel therapeut. Graag stelt hij zich aan u voor:
 

Mijn naam is Jeremy Rutjens. In 2014 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Eenmaal werkzaam als fysiotherapeut werd het voor mij al snel duidelijk dat ik mijn patiënten graag nóg beter wilde helpen. Om diepgaandere kennis te verkrijgen over het bewegend functioneren van mensen heb ik de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT, te Amersfoort gevolgd. Als MSc in de manuele therapie ben ik met name gespecialiseerd in rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Ook met pijnklachten in andere gewrichten, zoals de heup en schouder kunt u bij me terecht. Ik ben een echt ‘mensenmens’ en ik vind het daarom erg belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal achter uw klachten.
Naast mijn werk als fysio-/manueel therapeut ben ik in mijn vrije tijd actief waterpoloër. Vanwege mijn sportieve achtergrond ben ik extra gemotiveerd om u zo snel mogelijk weer (pijnvrij) te kunnen laten bewegen!
Per 1 augustus 2019 zal ik het team van Fit & Fysio komen versterken.