terug

07-09-2018

Zorghuis Linne

Thuis in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten. Gezellig, verzorgd, veilig, warm en hartelijk.

Kleinschalige zorg voor een specifieke doelgroep, dichtbij in de wijk of het eigen dorp. Steeds meer ondernemers met hart voor de zorg starten hun eigen woon/zorglocatie. Wij ondersteunen deze lokale ondernemers in het realiseren van hun droom en werken samen om de bewoners van deze locatie de best mogelijke fysiotherapeutische zorg te bieden. In deze strategische samenwerking verenigen we het beste van twee werelden: goede zorg, dichtbij de mensen.

Zorghuis Linne is een initiatief van Peter Aarts en Suzan van Daal, afkomstig uit Linne. Thuis in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten. Gezellig, verzorgd, veilig, warm en hartelijk. Ons motto is: “in Linne, voor Linne en door Linne”. We willen Zorghuis Linne verbinden met ons mooie dorp.

Zorghuis Linne is gevestigd in de oude kleuterschool/peuterspeelzaal Maartenshof en de voormalige bibliotheek van Linne. Na een grondige renovatie biedt Zorghuis Linne plaats voor 28 bewoners, verdeeld over 2 woonunits met elk 14 appartementen en een grote sfeervolle woonkamer met keuken. We beschikken over ‘belevingsruimtes’ zoals o.a. een ruimte voor zintuigactivering en een bezinningsruimte.

Zorghuis Linne biedt zorg en verpleging voor bewoners met een indicatie (VPT) 4 tot en met 10. Naast een fysieke plek waar u tot rust kunt komen, zorgt Zorghuis Linne voor een warm thuis door een team van betrokken en gekwalificeerde medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In deze kleinschalige woonvorm kunt u uw 'normale' levensstijl zoveel mogelijk continueren in een veilige gastvrije omgeving waarin alle nodige zorg en verpleging voorhanden is en waar uw privacy en individuele behoeften hoog in het vaandel staan. Het accent ligt op het met elkaar wonen als groep met de mogelijkheid om als individu je eigen keuzes te maken.

Inmiddels is een start gemaakt met de (ver)bouw van het pand. Klik hier voor meer informatie