Binnen ons team wordt er nauw met elkaar samengewerkt op basis van competenties en specialisaties van de verschillende therapeuten. Zo bent u verzekerd van de beste en meest passende zorg voor uw klachten. Mocht u vragen hebben, dan staan onze therapeuten voor u klaar. In ons dynamische team heeft iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisme. Indien het gewenst is dat u gebruik maakt van een van onze specialisaties, kan eenvoudig van therapeut gewisseld worden zodat wij u een behandeling op maat kunnen geven.
Al onze medewerkers zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.


 

Fysiotherapeuten

Wiek Vaassen

Wiek Vaassen

Manuele Therapie, Handtherapie, Big.nr. 29035233904

Mijn naam is Wiek Vaassen. Na mijn HAVO opleiding heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen gevolgd waar ik in 1988 ben afgestudeerd. Ik heb naast de opleiding tot sportfysiotherapie (1990) en osteopathie (1995) mij gespecialiseerd in manuele therapie (2003). De laatste 10 jaar hou ik mij uitsluitend bezig met hand- en polsaandoeningen. Hiervoor heb ik een opleiding bij The Hand Clinic in Amsterdam gevolgd. Momenteel ben ik voornamelijk bezig met mensen die revalideren na een hand- of polstrauma of geopereerd zijn. Daarnaast geef ik ook handtherapie bij neurologische aandoeningen, artrose of overbelastingklachten. Naast het werk als fysiotherapeut ben ik praktijkeigenaar van Fit & Fysio.
Susan Ramakers

Susan Ramakers

Bekkenfysiotherapie, Oedeem Therapie, Big.nr. 19059826304

Mijn naam is Susan Ramakers, (oedeem) fysiotherapeut en master Bekkenfysiotherapeut. Na mijn opleiding ben ik me al vrij snel gaan specialiseren. Mijn interesses liggen op het gebied van bekkenfysiotherapie en oncologie. In 2005 ben ik oedeemtherapeut geworden, ik behandel hierbij mensen die last hebben van (lymf)oedeem. In 2012 heb ik de masteropleiding voor bekkenfysiotherapie afgerond. De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen met problemen in het bekken, lage rug, buik en bekkenbodem.
In de jaren erna heb ik cursussen gevolgd op het gebied van de oncologie, waardoor ik mensen na hun behandelingen voor kanker kan en mag begeleiding tijdens het opbouwen van hun conditie en kracht. Tijdens mijn werk probeer ik mensen te stimuleren en te motiveren.
Maikel Janssen

Maikel Janssen

Echografie, E.P.T.E., Handtherapie, Big.nr. 49919403904

Mijn naam is Maikel Janssen, geboren in 1989 in Roermond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fit &Fysio te Linne. Gestart als fitness-instructeur, en momenteel werkzaam als fysiotherapeut. Ik studeerde in 2011 af als bewegingsdeskundige aan de Sporthogeschool, daarna volgde ik in Breda de opleiding tot fysiotherapeut, deze heb ik 2015 afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het maken van musculoskeletale echo's en kunt u bij mij terecht voor het maken van een echo, EPTE en Shockwave. Na jaren te hebben gevolleybald, spendeer ik nu mijn vrije tijd aan hardlopen en wielrennen.
Emmy Janssen

Emmy Janssen

Psychsomatische Fysiotherapie, Dry Needling, Big.nr. 79914403204

Ik ben Emmy Janssen. In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf dat moment werk ik met veel plezier bij Fit & Fysio. In 2019 heb ik de master opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut met succes afgerond. Als Psychosomatisch fysiotherapeut ben ik specialist in het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, waarbij sprake is van: chronische pijnklachten of (te) lang aanhoudende klachten, onverklaarde klachten, depressie en/of angststoornissen en burn-out. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke sporter. Bewegen zie ik dan ook als een belangrijk aspect van mijn fysiotherapeutische behandeling. Ook Dry Needling is één van de middelen die ik gebruik in mijn therapie.

Op dit moment ben ik aan het genieten van mijn zwangerschapsverlof.
Coen Hermans

Coen Hermans

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie, Big.nr. 09922446704

Mijn naam is Coen Hermans, geboren in 1993. Sinds oktober 2017 werkzaam bij Fit & Fysio. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd in Heerlen waar ik begin 2017 ben afgestudeerd. Ik heb mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept en heb veel ervaring en interesse in het behandelen van sport gerelateerde blessures en groepstherapie. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut.
Sabine van den Heuvel

Sabine van den Heuvel

Algemene Fysiotherapie, Geriatriefysiotherapie i.o., Big.nr. 19924436504

Mijn naam is Sabine van den Heuvel, geboren in 1995 en kom uit Reuver. Eind juni 2018 heb ik mijn Bachelor Fysiotherapie behaald en ben vanaf juli 2018 het team van Fit & Fysio komen versterken. Ik ben werkzaam in Linne en Reuver. Mijn specialisatie ligt op het gebied van ouderen, momenteel ben ik daarom bezig met de master opleiding Geriatrie. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van perifeer arterieel vaatlijden, longaandoeningen en centraal neurologische aandoeningen. Ik ben aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.
 
Ines Smeets - de Lijster

Ines Smeets - de Lijster

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie, Mc Kenzie Therapie, Big.nr. 79909968104

Mijn naam is Ines Smeets – de Lijster. Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij daarna vrij snel gaan specialiseren. In 2011 heb ik heb ik mijn diploma als Cred. MDT (McKenzie therapeut) behaald en ben sindsdien vooral bezig geweest met het behandelen van nek- en rugklachten. Daarnaast heb ik mij met name verdiept in diverse richtingen welke ik o.a. toe kon passen bij nek- en rugklachten (Flexchair RBT en Mulligan methode).
Mijn interesse ligt naast wervelkolom gerelateerde problematiek ook bij hand- en polsklachten, vanwaar ik de opleiding handtherapie ben gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma handtherapie met succes behaald.
 
Jeremy Rutjens

Jeremy Rutjens

Fysio-manueel therapeut, Big.nr. 39918733704

Mijn naam is Jeremy Rutjens. In 2014 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Eenmaal werkzaam als fysiotherapeut werd het voor mij al snel duidelijk dat ik mijn patiënten graag nóg beter wilde helpen. Om diepgaandere kennis te verkrijgen over het bewegend functioneren van mensen heb ik de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT, te Amersfoort gevolgd. Als MSc in de manuele therapie ben ik met name gespecialiseerd in rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Ook met pijnklachten in andere gewrichten, zoals de heup en schouder kunt u bij me terecht. Ik ben een echt ‘mensenmens’ en ik vind het daarom erg belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal achter uw klachten. Naast mijn werk als fysio-/manueel therapeut ben ik in mijn vrije tijd actief waterpoloër. Vanwege mijn sportieve achtergrond ben ik extra gemotiveerd om u zo snel mogelijk weer (pijnvrij) te kunnen laten bewegen!
Job Vaassen

Job Vaassen

Algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie i.o. Big.nr. 19925937504

Mijn naam is Job Vaassen en ben geboren in 1998. Eind juni 2019 heb ik mijn opleiding fysiotherapie in Breda afgerond en sinds 2020 ben ik werkzaam bij Fit en Fysio. Door mijn sportieve achtergrond als fanatieke volleyballer ben ik mij verder gaan verdiepen in sport gerelateerde klachten. Momenteel ben ik daarom ook bezig met de masteropleiding sportfysiotherapie in Amersfoort. Naast werkzaam op de locaties Linne en Reuver ben ik ook fysiotherapeut van het Eredivisie mannenteam van Numidia Topvolleybal Limburg.
Mark Francot

Mark Francot

Algemene fysiotherapie, Big.nr. 29929674004

Mijn naam is Mark Francot. Geboren in 1998 en sinds maart 2020 werkzaam als sportinstructeur binnen de fitness. Ik heb de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan Zuyd Hogeschool in Heerlen en ben in juni 2021 afgestudeerd. Binnen de fysiotherapie wil ik mij graag gaan verdiepen in het musculoskeletale domein. Met name revalidaties (na bijvoorbeeld een operatie) en sport gerelateerde klachten vind ik zeer interessant. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag sportief bezig als volleyballer of in de sportschool.
Carly Ulen

Carly Ulen

Handtherapie, Big.nr. 19923417804

Mijn naam is Carly Ulen. Na het behalen van mijn HAVO diploma heb ik in 2017 de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na deze opleiding heb ik mijn verdiept in het Medical Taping Concept. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. U zult mij vooral kunnen vinden op de locatie in Roermond waar ik mensen behandel met hand- en polsklachten. mijn vrije tijd spendeer ik graag aan volleyballen en fitnessen.

FysioFitness instructeur

Tonny Vogels-Haldermans

Tonny Vogels-HaldermansMijn naam is Tonny Vogels-Haldermans. Ik ben MBvO’er, ik geef aan verschillende groepen meer beweging voor ouderen. Ik heb verschillende cursussen gedaan die betrekking hebben tot sporten en beweging. Sinds 2015 werk ik als sportinstructrice bij Fit & Fysio. Hier begeleid ik verschillende Fit & Balans groepen. Fit & Balans is voor mensen die graag onder leiding van een sportinstructeur of fysiotherapeut willen sporten. Ook verzorg ik elke week een beweeguurtje in het zorghuis de Maartenshof in Linne

Back office

Sylvia Vaassen-Steffani

Sylvia Vaassen-SteffaniMijn naam is Sylvia Vaassen-Steffani. Na het afronden van de HLO (Hogere Laboratorium Opleiding) heb ik bijna 25 jaar gewerkt in het laboratorium van het Atrium Ziekenhuis in Heerlen (nu Zuyderland Ziekenhuis). In 2006 heb ik het roer omgegooid en 10 jaar met veel plezier in de horeca gewerkt. Tijdens deze periode verrichtte ik al enkele administratieve taken bij Fit & Fysio. Vanaf 2017 heb ik deze werkzaamheden uitgebreid en ben ik vast aanspreekpunt bij Fit & Fysio voor al uw vragen.
Janou Vogels

Janou VogelsMijn naam is Janou Vogels. Ik heb de opleiding Front office management in Eindhoven gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik bij verschillende hotels en restaurants gewerkt. Mijn grote passie zijn Arabische volbloed paarden, maar ook ben ik een fanatieke handbalster. 
Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij Fit en Fysio. Hier zal ik de taken van de Backoffice op mij gaan nemen en zal ik het aanspreekpunt voor de praktijk zijn. Daarnaast ben ik op dit moment nog bezig met de opleiding voedingsdeskundige.
Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken