Binnen ons team wordt er nauw met elkaar samengewerkt op basis van competenties en specialisaties van de verschillende therapeuten. Zo bent u verzekerd van de beste en meest passende zorg voor uw klachten. Mocht u vragen hebben, dan staan onze therapeuten voor u klaar. In ons dynamische team heeft iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisme. Indien het gewenst is dat u gebruik maakt van een van onze specialisaties, kan eenvoudig van therapeut gewisseld worden zodat wij u een behandeling op maat kunnen geven.
Al onze medewerkers zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.


 

Fysiotherapeuten

Wiek Vaassen

Wiek Vaassen

Manuele Therapie, Handtherapie, Big.nr. 29035233904

Mijn naam is Wiek Vaassen. Na mijn HAVO opleiding heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen gevolgd waar ik in 1988 ben afgestudeerd. Ik heb naast de opleiding tot sportfysiotherapie (1990) en osteopathie (1995) mij gespecialiseerd in manuele therapie (2003). De laatste 10 jaar hou ik mij uitsluitend bezig met hand- en polsaandoeningen. Hiervoor heb ik een opleiding bij The Hand Clinic in Amsterdam gevolgd. Naast het werk als fysiotherapeut ben ik praktijkeigenaar van Fit & Fysio.
Maikel Janssen

Maikel Janssen

Echografie, E.P.T.E., Handtherapie, Big.nr. 49919403904

Mijn naam is Maikel Janssen, geboren in 1989 in Roermond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fit &Fysio te Linne. Gestart als fitness-instructeur, en momenteel werkzaam als fysiotherapeut. Ik studeerde in 2011 af als bewegingsdeskundige aan de Sporthogeschool, daarna volgde ik in Breda de opleiding tot fysiotherapeut, deze heb ik 2015 afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het maken van musculoskeletale echo's en kunt u bij mij terecht voor het maken van een echo, EPTE en Shockwave. Naast mijn werk als fysiotherapeut houd ik mij bezig met praktijkmanagement. Na jaren te hebben gevolleybald, spendeer ik nu mijn vrije tijd aan hardlopen en wielrennen.
Emmy Janssen

Emmy Janssen

MSc Psychsomatische Fysiotherapeut, Dry Needling, Big.nr. 79914403204

Ik ben Emmy Janssen. In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf dat moment werk ik met veel plezier bij Fit & Fysio. In 2019 heb ik de master opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut met succes afgerond. Als Psychosomatisch fysiotherapeut ben ik specialist in het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, waarbij sprake is van: chronische pijnklachten of (te) lang aanhoudende klachten, onverklaarde klachten, depressie en/of angststoornissen en burn-out. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke sporter. Bewegen zie ik dan ook als een belangrijk aspect van mijn fysiotherapeutische behandeling. Ook Dry Needling is één van de middelen die ik gebruik in mijn therapie. 
Coen Hermans

Coen Hermans

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie, Big.nr. 09922446704

Mijn naam is Coen Hermans, geboren in 1993. Sinds oktober 2017 werkzaam bij Fit & Fysio. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd in Heerlen waar ik begin 2017 ben afgestudeerd. Ik heb mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept en heb veel ervaring en interesse in het behandelen van sport gerelateerde blessures en groepstherapie. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut.
Sabine van den Heuvel

Sabine van den Heuvel

MSc Geriatriefysiotherapeut , Big.nr. 19924436504

Mijn naam is Sabine van den Heuvel. Eind juni 2018 heb ik mijn Bachelor Fysiotherapie behaald en ben vanaf juli 2018 het team van Fit & Fysio komen versterken. Ik ben werkzaam in Linne en Reuver. Mijn specialisatie ligt op het gebied van ouderen. In 2022 heb ik de master opleiding Geriatrie afgerond. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van perifeer arterieel vaatlijden, longaandoeningen en centraal neurologische aandoeningen. Ik ben aangesloten bij het Chronisch ZorgNet en ParkinsonNet. 
 
Ines Smeets - de Lijster

Ines Smeets - de Lijster

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie, Mc Kenzie Therapie, Big.nr. 79909968104

Mijn naam is Ines Smeets – de Lijster. Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij daarna vrij snel gaan specialiseren. In 2011 heb ik heb ik mijn diploma als Cred. MDT (McKenzie therapeut) behaald en ben sindsdien vooral bezig geweest met het behandelen van nek- en rugklachten. Daarnaast heb ik mij met name verdiept in diverse richtingen welke ik o.a. toe kon passen bij nek- en rugklachten (Flexchair RBT en Mulligan methode).
Mijn interesse ligt naast wervelkolom gerelateerde problematiek ook bij hand- en polsklachten, vanwaar ik de opleiding handtherapie ben gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma handtherapie met succes behaald.
 
Jeremy Rutjens

Jeremy Rutjens

MSc manueel therapeut, Big.nr. 39918733704

Mijn naam is Jeremy Rutjens. In 2014 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Eenmaal werkzaam als fysiotherapeut werd het voor mij al snel duidelijk dat ik mijn patiënten graag nóg beter wilde helpen. Om diepgaandere kennis te verkrijgen over het bewegend functioneren van mensen heb ik de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT, te Amersfoort gevolgd. Als MSc in de manuele therapie ben ik met name gespecialiseerd in rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Ook met pijnklachten in andere gewrichten kunt u bij me terecht. Ik ben een echt ‘mensenmens’ en ik vind het daarom erg belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal achter uw klachten. Naast mijn werk als fysio-/manueel therapeut ben ik in mijn vrije tijd actief waterpoloër. Vanwege mijn sportieve achtergrond ben ik extra gemotiveerd om u zo snel mogelijk weer (pijnvrij) te kunnen laten bewegen!
Job Vaassen

Job Vaassen

MSc. sportfysiotherapie, Big.nr. 19925937504

Mijn naam is Job Vaassen en ben geboren in 1998. Eind juni 2019 heb ik mijn opleiding fysiotherapie in Breda afgerond en sinds 2020 ben ik werkzaam bij Fit en Fysio. Door mijn sportieve achtergrond als fanatieke volleyballer ben ik mij verder gaan verdiepen in sport gerelateerde klachten. Juni 2023 ben ik geslaagd voor mijn masteropleiding sportfysiotherapie in Amersfoort. Naast werkzaam op de locaties Linne en Reuver ben ik ook fysiotherapeut van het Eredivisie mannenteam van Numidia / VC Limax
Mark Francot

Mark Francot

Algemene fysiotherapie, handtherapeut, Big.nr. 29929674004

Mijn naam is Mark Francot en ik ben geboren in 1998. Ik heb de opleiding voor fysiotherapeut gevolgd aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen en in juni 2021 afgestudeerd. Binnen de fysiotherapie heb ik me specialiseerd in handtherapie, deze opleiding heb in april 2024 afgerond. Veder vind ik revalidaties (na bijvoorbeeld een operatie) en sport gerelateerde klachten vind ik zeer interessant. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag sportief bezig als volleyballer of in de sportschool.
Femke Stolze

Femke Stolze

Algemene Fysiotherapie, big.nr. 99933543404

Mijn naam is Femke Stolze, geboren in 1999. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan Zuyd Hogeschool in Heerlen, waar ik in juli 2023 ben afgestudeerd. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut in het ziekenhuis, zal ik vanaf november 2023 het team van Fit & Fysio komen versterken. Ik zal werkzaam zijn in Linne en Reuver. Binnen de fysiotherapie wil ik me verder gaan ontwikkelen binnen het Chronisch ZorgNet en de handtherapie. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag sportief bezig als wielrenner of ben ik in de sportschool te vinden.
Loek Bisschops

Loek Bisschops

Algemene fysiotherapie, handtherapeut, Big.nr.

Mijn naam is Loek Bisschops, geboren in 1993. In 2016 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool zuyd te Heerlen. Ik vind een brede kijk op een probleem erg belangrijk. Dit is ook de reden waarom is in 2022 de post hbo-opleiding tot leefstijlcoach heb gevolgd. Momenteel volg ik de opleiding tot handtherapeut, die ik in juli zal afronden. Tijdens mijn behandelingen als fysiotherapeut maak ik gebruik van dry needling, medical taping, en shockwave.
In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal, tennis of padel. Ik zie jullie snel bij fit & fysio om ervoor te zorgen dat er niks aan de hand is.
Paul Swillens

Paul Swillens

Handtherapie, Big.nr. 09916652704

Mijn naam is Paul Swillens. Na een succesvolle periode als ondernemer in de outdoorbranche, ben ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan volgen. Inmiddels werk ik al vijftien jaar als fysiotherapeut. Ik heb me verder gespecialiseerd door een studie Chinese geneeskunde te volgen en ben nu ook een ervaren acupuncturist. Recentelijk heb ik de opleiding tot handtherapeut gevolgd en wil me hier nog verder in gaan ontwikkelen.
Naast mijn werk ben ik een enthousiaste wandelaar en een gepassioneerde muzikant. Ik ben lid van het harmonieorkest, waar ik ook bestuurslid ben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en elkaar te inspireren voor een gezondere toekomst!

FysioFitness instructeur

Tonny Vogels-Haldermans

Tonny Vogels-HaldermansMijn naam is Tonny Vogels-Haldermans. Ik ben MBvO’er, ik geef aan verschillende groepen meer beweging voor ouderen. Ik heb verschillende cursussen gedaan die betrekking hebben tot sporten en beweging. Sinds 2015 werk ik als sportinstructrice bij Fit & Fysio. Hier begeleid ik verschillende Fit & Balans groepen. Fit & Balans is voor mensen die graag onder leiding van een sportinstructeur of fysiotherapeut willen sporten. Ook verzorg ik elke week een beweeguurtje in het zorghuis de Maartenshof in Linne
Danique Tellings

Danique Tellings

Beweeg & Leefstijlcoach

Mijn naam is Danique Tellings. Ik ben geboren in 1997, in Roermond. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijlcoach nadat ik de opleiding Sportkunde heb afgerond aan de Fontys Sporthogeschool. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Fit & Fysio, hier begeleid ik fit & balans groepen. Naast mijn werk als beweegcoach ben ik tennistrainster en geef ik tennistraining aan recreatieve spelers. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, de tennisbaan of wandel ik ergens in de natuur met mijn hond.  

Back office

Sylvia Vaassen-Steffani

Sylvia Vaassen-SteffaniMijn naam is Sylvia Vaassen-Steffani. Na het afronden van de HLO (Hogere Laboratorium Opleiding) heb ik bijna 25 jaar gewerkt in het laboratorium van het Atrium Ziekenhuis in Heerlen (nu Zuyderland Ziekenhuis). In 2006 heb ik het roer omgegooid en 10 jaar met veel plezier in de horeca gewerkt. Tijdens deze periode verrichtte ik al enkele administratieve taken bij Fit & Fysio. Vanaf 2017 heb ik deze werkzaamheden uitgebreid en ben ik vast aanspreekpunt bij Fit & Fysio voor al uw vragen.
Janou Vogels

Janou Vogels

Backoffice & BenFit coach

Mijn naam is Janou Vogels. Ik heb de opleiding Front office management in Eindhoven gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik bij verschillende hotels en restaurants gewerkt. Mijn grote passie zijn Arabische volbloed paarden, maar ook ben ik een fanatieke handbalster. 
Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij Fit en Fysio. Hier zal ik de taken van de Backoffice op mij gaan nemen en zal ik het aanspreekpunt voor de praktijk zijn. Daarnaast ben ik BenFit coach. 
Fit & Fysio via Whatsapp nu ook via Whatsapp te bereiken