Fysiotherapie

Fit & Fysio is een jonge innovatieve fysiotherapiepraktijk waarin we altijd op zoek zijn om een ideaal klimaat te creëren waarin de fysiotherapeut optimaal kan functioneren en de patiënt hierdoor op een prettige, effectieve en professionele manier kan revalideren. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Onze fysiotherapeuten kijken naar het totaalplaatje van een patiënt. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar de daadwerkelijke oorzaak van de klachten, zodat we niet enkel de symptomen behandelen. 
U kunt op verschillende manieren een afspraak bij ons maken. Telefonisch, via de website of gewoon even bij ons binnenlopen. De praktijk heeft ruime openingstijden waardoor het vrijwel altijd mogelijk is een afspraak te maken op een tijdstip dat het u past. Wij werken zonder wachtlijst.
Een van de kernwaarden binnen Fit & Fysio is het werken met een kwaliteitsmanagementsysteem. De basis hiervan vormt de ISO-HKZ norm waarbij toetsing plaats vindt via een externe audit.

 
venster sluiten

N.a.v. de nieuwe adviezen(d.d. 1-10-2020) vanuit de overheid willen wij u vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen in onze praktijk.

Wij werken met veel kwetsbare patiënten en willen er alles aan doen om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Zelf zullen wij ook een mondkapje dragen in de wachtruimte en de behandelkamers. Voor patiënten die in de oefenzaal komen trainen is dit niet verplicht. Hier hebben we genoeg ruimte om 1,5m te kunnen aanhouden.

Hierdoor kunnen wij onze zorgverlening op een veilige manier blijven aanbieden. Heeft u reeds een afspraak of bent u onder behandeling bij ons, dan wijzigt er niets en ontvangen wij u graag op een van onze vestigingen. Wilt u een afspraak maken? Ook dan heten wij u van harte welkom. Meer informatie en een overzicht van onze richtlijnen voor uw bezoek vindt u hier.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!