Fysiotherapie

Wij staan klaar om u te helpen met al uw fysieke klachten

Inwoners van Linne en omgeving zien Fit & Fysio als dé specialist op het gebied van fysiotherapie en handtherapie. Heeft u een lichamelijke klacht, blessure en/of wilt u verantwoord sporten? Dan bieden wij u de beste zorg en begeleiding.


FIT & FYSIO

Onze praktijk kenmerkt zich door de informele sfeer, hoog kennisniveau, kunde en moderne faciliteiten. Onze secretaresses ontvangen u graag en zorgen ervoor dat u snel door de juiste fysiotherapeut(e) of ergotherapeut(e) wordt behandeld en/of begeleid. Fit & Fysio werkt samen met alle zorgverzekeraars, huisartsen en specialisten.


SPECIALISATIES

Wij zijn met elf fysiotherapeuten, 1 ergotherapeute en twee secretaresses werkzaam in een moderne fysiopraktijk. Er zijn tien behandelkamers en twee volledig ingerichte oefenzalen. Naast de reguliere fysiotherapie en ergotherapie hebben wij diverse specialisaties in huis. Uit ons aanbod wordt in overleg met u bepaald wat voor u de beste behandeling is. Daarnaast bieden we ook fysiofitness en diverse trainingen en aan, waaronder circuittraining, yoga en Pilates.


SAMENWERKINGEN

We werken met verschillende disciplines samen. Op het gebied van handtherapie werken we samen met diverse handchirurgen van het Laurentius Ziekenhuis Roermond, Ergotherapie Midden Limburg en orthopedisch instrumentmaker OIM. Ook werken we samen met podotherapie Food Vision. De samenwerking bestaat uit het gezamenlijk beoordelen van orthopedische klachten of aandoening van het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast hebben we met verschillende sportverenigingen een sponsorovereenkomst voor sport-fysiotherapeutische begeleiding.


AFSPRAAK

U kunt op verschillende manieren een afspraak bij ons maken. Telefonisch, via de website of gewoon even bij ons binnenlopen. De praktijk heeft ruime openingstijden waardoor het vrijwel altijd mogelijk is een afspraak te maken op een tijdstip dat het u past. Wij werken zonder wachtlijst.
Fit & Fysio via Whatsapp nu ook via Whatsapp te bereiken