Fysiotherapie

Fit & Fysio is een jonge innovatieve fysiotherapiepraktijk waarin we altijd op zoek zijn om een ideaal klimaat te creëren waarin de fysiotherapeut optimaal kan functioneren en de patiënt hierdoor op een prettige, effectieve en professionele manier kan revalideren. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Onze fysiotherapeuten kijken naar het totaalplaatje van een patiënt. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar de daadwerkelijke oorzaak van de klachten, zodat we niet enkel de symptomen behandelen. 
U kunt op verschillende manieren een afspraak bij ons maken. Telefonisch, via de website of gewoon even bij ons binnenlopen. De praktijk heeft ruime openingstijden waardoor het vrijwel altijd mogelijk is een afspraak te maken op een tijdstip dat het u past. Wij werken zonder wachtlijst.
Een van de kernwaarden binnen Fit & Fysio is het werken met een kwaliteitsmanagementsysteem. De basis hiervan vormt de ISO-HKZ norm waarbij toetsing plaats vindt via een externe audit.

 
venster sluiten

Update corona

Graag jullie aandacht

Het coronavirus is nog niet weg! Helaas stijgt het aantal nieuwe meldingen weer. Het blijft daarom belangrijk dat we ons aan de voorschriften blijven houden. In België is het dragen van een mondkapje in de fitnessruimte al verplicht. Laten we er samen voor zorgen dat we deze situatie in Nederland niet krijgen. De overheid adviseert vakantiegangers die terugkomen uit een land met code oranje twee weken thuisquarantaine. Kom je terug uit zo’n land, kom dan 2 weken niet sporten!